Våra tjänster 


Företagskommunikation

Vi hjälper dig med det mesta inom tryck. Visitkort, brevpapper, kuvert, broschyrer, affischer mm. Självklart gör vi även böcker.

Relationer

Vi tycker det är viktigt med en god relation och ett nära samarbete, därför tar vi oss alltid tid att sitta ner och diskutera oss fram till en bra lösning. 

Storformat

Vi kan trycka i större format på olika media och papper. Vi trycker även på canvas och utomhusmaterial för gatupratare mm.

Andra tjänster

Konsultationer inför bokframställning. Bra saker som är viktiga att tänka på innan tryck. 

Engagemang

Vi kan inte säga att vi producerar alla trycksaker. Vi kan inte heller säga att vi alltid är det billigaste alternativet. Det vi kan säga är att vi är ett av få tryckerier som fortfarande tar oss tid att sitta ner med dig och diskutera din produkt för att hitta lösningar som ger ett slutresultat vi båda kan vara stolta över.

Kvalitet

Maskiner kan göra mycket men det är personerna och kunskapen bakom som styr kvaliteten. Det behövs dessutom ett nära samarbete i alla led, särskilt när det gäller böcker. Det kan vi erbjuda. Vi gillar självklart nya lösningar och digital teknik, men vi är inget "snabbtryckeri" som nöjer oss med vilken kvalitet som helst. 

Stolthet

Rundqvist Boktryckeri har gjort böcker och trycksaker i över hundra år och det är vi stolta över. Vi tar gärna på oss uppdrag som kräver lite extra omsorg och kunskap. Vår yrkesstolthet och långa erfarenhet gör att vi kan ge dig uppriktiga råd och ger förslag efter dina förutsättningar.